Super brza i prifesionalna kompanija za kabliranje

Višedecenijsko iskustvo na svetskim projektima

0 +
Zemalja
0 +
Objekata
0 +
Dogadjaja

Imamo višedecenijsko iskustvo u različitim oblastima privremenih i fiksnih instalacija audio, video, IT kao i instalacije ostalih sistema slabe struje.

  Radili smo na različitim kontinentima i sa različutim kompanijama uz poštovanje lokalnih kultura i običaja. Svi poslovi koje smo obavljali, kao što su polaganje kablova, montaža konektora i organizacija kablova u reku, montaža rekovao kao montaže kompletne audio, video, It i ostale opreme kao i organizacija i proizvodnja najrazličitijih mehaničkih komponentni, elektronskih sklopova i zvučnih kutija prilagođenih određenom prostoru, obavljani su sa velikom pažnjom u praćenju procedura i standarda u izvođenju radova.

WireProConnect+

Višedecenijsko iskustvo na svetskim projektima

Višedecenijsko iskustvo u rešavanju problema, popravci oštećene instalacije kao i širok spektar drugih poslova stvorio je tim koji se može organizovati u kratkom vremenskom roku za rad u bilo kom delu sveta.

Započeli smo sa instalacijama u manjim klubovima, diskotekama i sportskim događajima u Srbiji, a danas radimo na najšrestižnijim projektima u svetu, kao što su Evropsko privenstvo u fudbalu 2021, Olimpijske i Paraolimpijske igre 2020 u Tokiju.

Data konekcije

Sve vrste internet instalacija

AV instalacije

Sve vrste AV instalacija

Višenamenske instalacije

Instalacija custom konekcija za više različitih vrsta signala

Budite konektovani sa celim svetom

Sa našom infrastrukturom bićete spremni i za nakoplikovani zahteve – od svih vrsta broadcasting infrastrukturalnog povezivanja do data centara 

0%
Bakarni internet
0%
Analogni AV signal
0%
Digitalno-optički signali
0%
Digitalni AV signal
0%
Monitoring sistema
X